Olymp


Olymp is opgericht 1951 door Eugen Bezner en staat bekend om de kwaliteit van gebruikte materialen en de bijzondere aandacht voor detail, zorgvuldig onderhoud van haar producten, en de prijs-kwaliteit verhouding. Het merk Olymp is hét merk voor shirts voor mannen op Europees niveau. Vandaag de dag wordt Olymp verkocht in meer dan 40 landen! Olymp ondersteunt naleving van de kwaliteit en werkt alleen samen met leveranciers die milieubewust te werk gaan en voor goede arbeidsvoorwaarden zorgen. De Olymp overhemden zijn echt ideaal om te dragen naar het werk of een belangrijke vergadering, maar zijn ook perfect voor een elegant diner. Olymp biedt ook casual shirts met hippe patronen aan die je voor iedere gelegenheid kunt gebruiken. Olymp staat symbool voor fashion, expressie, en succes!
Het ultieme gevoel. Mannen die op zoek zijn naar het buitengewone zijn bekend met deze speciale momenten van vreugde en succes. Momenten waarin 'Olympische Hoogten' worden bereikt.
 
Mannen in Olymp maken indruk, waar ze ook verschijnen. Zij zetten de toon met een eersteklas outfit en dat is precies hetgene wat Olymp te bieden heeft
Olymp heeft veel verschillende pasvormen dus voor iedere man is er een passend overhemd
wij werken met de volgende pasvormen van Olymp

  • luxor
  • slimline luxor
  • bodyfit of level five
  • tendenz
  • soiree
  • level 6 super slim

hieronder een filmpje hoe supermodern het nieuwe magazijn van Olymp geworden is
Meer zien? Kom eens langs en laat u verrassen door onze ruime assortiment Olymp hemden.