Pall Mall PME Legend


Van alle plaatsen in Amerika waar de klassieke propliners nog steeds hun routes vliegen en aan hun plicht voldoen, zijn de meest extreme omstandigheden van de cargoflights te vinden in Zuid Amerika. Met de klassieke Curtis Commando en zijn kogelvormige neus met een ongekende schoonheid in design, regerend als een onbetwiste Flying Legend. De cargo piloten trotseren de dagelijkse ongemakken en omstandigheden van de grote hoogte om mensen te kunnen bevoorraden. Het lage zuurstofgehalte is een ware uitputtingsslag voor de mens en machine, dat terwijl het grillige bergachtige klimaat zich uit in plotselinge sneeuwstormen die uit het niets verschijnen en de temparatuur 25 graden celsiuis kan dalen in slechts een paar uur.
De PME LEGEND man is een pionier die sterk en vastberaden is en geen uitdaging uit de weg gaat. Deze uitstraling is terug te zien in collectie met de iconische sheepskin en andere leather pilot jacks die collectie rijk is.


PME onze vrijetijdscollectie met de super stoere uitrstraling. Jeans met als toppers Commander   en de Bare Metal in ons assortiment. De Commander  is tot op dit moment het meest succesvolste model van PME en we voeren daar 5 wassingen van, van light stone tot dark stone. 


Het PME LEGEND jeans verhaal heeft weer een opvolger. Na alle successen met de Aviator Commander Bare Metal en de 2.0 modellen hebben we nu de SKYMASTER.

Deze jeans is een 5 pocket model met een normale taille taps toe lopende pijpen en sluit weer met een rits. het is de eerste jeans van PME met een tapered fit regular aan de bovenkant slim fit aan de onderkant. Door deze pasvorm behoud je de ruimte op de bovenbenen maar geeft de smallere onderkant een moderne uitstraling, Naast de pasvorm zorgt ook de stof met stretch ervoor dat de broek super comfortabel zit. We hebben de Skymaster in twee kleuren genaamd de PTR 650 in de kleuren DBU en MBU.
 

De nieuwe najaars collectie 2017 is binnen. Kom eens langs en laat je verrassen door de mooie collectie.